FOTO: null

Poslanici Narodne skupštine RS sutra će u nastavku pete redovne sjednice razmatrati Prijedlog zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju te konsolidovanom izvještaju o izvršenju entitetskog budžeta za prošlu godinu.

Na dnevnom redu ovog zasjedanja, koje je prekinuto još prije ljetne pauze u parlamentu RS su i prijedlozi zakona o advokaturi, o vinu, o jakim alkoholnim pićima, o izmjenama Zakona o eksproprijaciji, o izmjenama i dopunama Zakona o obnovljivim izvorima energije i efikasnoj kogeneraciji, te o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti životne sredine.

Poslanici će razmatrati nacrte zakona o prevozu opasnih materija, o metrologiji, o izmjenama zakona o upravnoj inspekciji, o zvanjima koja se stiču završetkom visokog obrazovanja, te o izmjenama i dopunama Zakona o boravišnoj taksi.

Biće riječi i o nacrtu strategije integralnog upravljanja vodama RS za period do 2024. godine, te izvještaju o radu Pravobranilaštva RS za prošlu godinu, izvještaju o poslovanju Radio-televizije RS za 2013. i 2014. godinu, te planu rada za 2015. i godišnjem izvještaju o rezultatima aktivnosti institucije ombudsmana za ljudska prava BiH za 2014. godinu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )