FOTO: null

Ulica Gavrila Principa, koja od robne kuće vodi ka raskrsnici Dizdarević, vozačima je dobro poznata kao ulica sa velikim brojem parking mjesta. Obično vozači u potrazi za parkingom i nekoliko puta kruže oko bijelih zgrada ne bi li parkirali svoj četvoroto

Prvo parking mjesto, na uglu ulica Dositeja Obradovića i Gavrila Principa od nedavno podiže specijalizovano vozilo "pauk", jer kako kažu, vozilo mora biti udaljeno pet metara od pješačkog prelaza . 

Građani su mahom ogorčeni, jer to parking mjesto i dalje nije označeno zabranom parkiranja, dok razlog zbog koga se automobili odvoze je blizina pješačkog prelaza. 

Iz Gradske uprave govore da za ovaj problem nisu upoznati, te da ne znaju da se na predmetnoj lokaciji podižu vozila. Napominju i da smatraju da na toj lokaciji pješaci koji prelaze ulicu ni jednog momenta nisu ugroženi parkiranim vozilom, jer ih vozači koji idu ka kružnom toku "Dizdarević"mogu uočiti.

Ostaje nejasno sljedeće, ako je prema zakonu nedozvoljeno parkirati vozilo na udaljenosti manjoj od pet metara od pješačkog prelaza, zašto se ne dižu vozila i sa sljedećeg parking mjesta, koje je od pješačkog prelaza udaljeno 90cm. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )