FOTO: wikipedia.rs

Tokom četiri decenije, Panda je uvijek bila, i još uvijek je, kraljica "pametnih" rješenja. Novi video koji slavi rođendan ovog automobila donosi priču o svim tim rješenjima.

Tokom četiri decenije, Panda je uvijek bila, i još uvijek je, kraljica "pametnih" rješenja. Novi video koji slavi rođendan ovog automobila donosi priču o svim tim rješenjima.

Predstavljena davne 1980. godine, vremenom, Panda je stekla reputaciju automobila za svaku priliku, na osnovu svoje prilagodljive i vrlo funkcionalne prirode, koja je čini pogodnom za najširi spektar upotreba i najrazličitije avanture.

Kupci koji već 40 godina biraju Pandu iznova zbog kompaktnosti, prirode, dostupnosti, pristupačnosti i zabave to dobro znaju.

Mnoštvo prednosti, sve upakovano u malu, pravougaonu kutiju.

Da bi saznao više o stvaranju svih pametnih rješenja koja su postigla takav uspjeh u svoje tri generacije, Luka Napolitano, šef brendova FIAT, Lancia i Abarth za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, otputovao je u Heritage Hub u Mirafjoriu, na razgovor s Robertom Đolitom, direktorom odseka EMEA Heritage.

"U ovom videu zavirićemo malo u prošlost da bismo zajedno otkrili zašto je Panda postala poznata kao automobil sa pametnim rješenjima", objašnjava Luka Napolitano.

"Iz generacije u generaciju, ovaj gradski automobil oduvijek je znao kako da zadivi svojim originalnim karakteristikama, zamišljenim i dizajniranim da ugode onom ko je u njemu, u idealnom balansu između forme i funkcije. Modularna sjedišta, zadnja vrata i ravan prtljažni prostor samo su neka od ovih pametnih rješenja koja su učinili Pandu tako uspješnom".

A da je uspješna, nema sumnje: FIAT Panda je najprodavaniji automobil na italijanskom tržištu i takmiči se sa modelom FIAT 500 u Evropi za vodeću ulogu u segmentu malih gradskih automobila.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )