FOTO: null

Avion prevoznika „Er Indije“ sa više od 200 putnika vratio se na polazište u Mumbaj nakon više od tri sata leta, pošto je u kokpitu navodno uočen pacov, navodi se u saopštenju te avio-kompanije.

Posada aviona na letu za London, ističe se u saopštenju „Er Indije“ odlučila je da se vrati na aerodrom u Mumbaju „zbog bezbednosti putnika“, iako prisustvo pacova nije bilo potvrđeno, prenela je agencija AFP.

Pacovi predstavljaju ozbiljnu opasnost po bezbednost aviona pošto mogu da pregrizu žice i oštete instrumente u unutrašnjosti letelica.

„Obezbeđen je rezervni avion za putnike za London. U avionu u kojem je primećen pacov će biti izvršena deratizacija“, navode u indijskoj avio-kompaniji.

To nije prvi put da je letelica tog avio-prevoznika prizemljena zbog glodara, pošto se u julu avion na letu od Nju Delhija do Milana vratio na polazište nakon što je, navodno, primećen pacov.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )