FOTO: srpskainfo.com

Šaban Šaulić tokom čitave karijere uživao je veliko poštovanje kako kolega tako i publike, zbog čega je prozvan kraljem narodne muzike, a na jednom veselju je čak simbolično i krunisan.

Naime, Šaban Šaulić, koji je tragično nastradao 17. februara u saobraćajnoj nesreći, je na jednoj svadbi u okolini Kladova dobio zlatnu krunu optočenu rubinima i smaragdima, koju mu je uručio mladoženjin otac Ljubiša Stingić i njegova supruga Snežana.

– Moja supruga i ja smo imali veliku želju da nam kralj pjeva na ženidbi našeg sina. Zato smo mu ona i ja pripremili dar – rekao je domaćin Ljubiša.

Ovo je za Šabana tada bilo veliko iznenađenje.

– Imam tremu, a nemam kad pjevam. Ovo će biti istorijski trenutak i snimak – rekao je tada Šaban.

–  Kažu ljudi da si kralj, pa evo da te ozvaničimo – rekao mu je Ljubiša koji mu je uručio zlatnu krunu.

– Niko se nije ovoga sjetio u toku moje karijere. Kao da ste mi mene znali. Ne znam šta da kažem, od srca vam hvala. Stvarno sam iznenađen, ali prijatno, najprijatnije u životu. Ovo će kamere zabilježiti i nadam se da će snimak do mene da dođe. Ovo zaslužuje da se svuda vidi – govorio je oduševljeni Šaban.

Kako se pisalo, pomenuta kruna koštala je između 35.000 i 40.000 evra.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )