FOTO: InfoBijeljina.com

Ujedinjena Srpska otvorila je danas 10. područnu kancelariju u Banjaluci, ukupno 62. u Republici Srpskoj.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka Milan Petković rekao je Srni da ova stranka u novembru proslavlja pet godina postojanja, te da su u tom periodu napravljeni veliki rezultati.

"Postali smo parlamentarna stranka na republičkom nivou, a već četiri godine smo u Skupštini grada Banjaluka. Imamo odličnu saradnju sa gradonačelnikom Banjaluke Igorom Radojičićem, koga podržavamo i u kampanji za predstojeće lokalne izbore. Sigurni smo da će on kao zajednički kandidat osvojiti novi mandat, jer je ozbiljan čovjek, a slogan naše kampanje je `Ozbiljni ljudi`, kao što su naši kandidati na listi ozbiljni ljudi", rekao je Petković nakon otvaranja ove područne kancelarije u Srpskoj ulici u centru Banjaluke.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka i zajednički kandidat deset stranaka za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić rekao je da sa Ujedinjenom Srpskom već četiri godine sarađuje veoma dobro, te je dodao da je ova stranka jedan od najpouzdanijih partnera.

"I sada semo zajedno u koalicionom dogovoru za okupljanje za Banjaluku, za koaliciju koja u ovom momentu okuplja desetak partija. Želim Ujedinjenoj Srpskoj da u Banjaluci ostvari najbolji rezultat u odnosu na prethodne godine i da imamo stabilnu većinu i lijep dogovor da možemo da radimo i u naredne četiri godine", rekao je Radojičić, koji je i aktuelni gradonačelnik Banjaluke.

Predsjednik banjalučkog Područnog odbora Ujedinjene Srpske Centar Neven Stanić rekao je da je ova kancelarija vezana za ovaj područni odbor, koji broji devet mjesnih zajednica po njihovoj organizaciji, te da na ovaj način žele da budu što bliže građanima.

On smatra da je važna komunikacija sa građanima, te da u ovoj stranci žele da čuju njihove ideje i prijedloge da bi mogli da ih uključe u svoj program i da to bude realizovao na terenu.

Otvaranju područne kancelarije prisustvovali su i potpredsjednik Ujedinjene Srpske Natalija Trivić, zamjenik predsjednika stranke Siniša Vidović i članovi Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )