FOTO: null

U bijeljinskom naselju Donja Bukovica danas je otvorena ambulanta porodične medicine, u čiju je izradnju grad Bijeljina uložio oko 100.000 KM.

Zdravstvenu zaštitu u ovoj ambulanti ubuduće će ostvarivati stanovnici sela Donja Bukovica, Glavičorak i Piperci.

„Ovo je jedna od najudaljenijih ambulanti od centralnog objekta Doma zdravlja Bijeljina i siguran sam da će njeno postojanje uticati na poboljšanje zdravstvene zaštite stanovništva ove regije, ali i kvaliteta života.

 

Objekat u kome će biti smještena ambulanta je izgradio Grad Bijeljina, a mi iz Doma zdravlja Bijeljina smo obezbijedili kadar i najsavremeniju opremu", pojasnio je direktor Doma zdravlja Bijeljina doc.dr Zlatko Maksimović.

 

„Izgradnja ove ambulante je još jedan plod dobre saradnje Grada Bijeljina i Doma zdravlja Bijeljina. Mi smo se odavno opredijelili za širenje mreže ambulanti porodične medicine i zajednički idemo ka tom cilju", izjavio je gradonačelnik Miћo Mićić.

 

Mještani ova tri rubna sela teritorije grada Bijeljina su danas iskazali zahvalnost predstavnicima gradske uprave i rukovodstvu Doma zdravlja Bijeljina za razumijevanje koje imaju za njihove potrebe.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )