FOTO: ntvarena.com

Otvoren je humanitarni broj 1412 čijim pozivom se donira jedna KM za liječenje tridesettrogodišnjeg Nikole Grabovičkića, koji boluje od karcinoma.

Broj 1412 aktivan je od 1. septembra. 

Nikola Grabovičkić, koji se liječi na klinici u NJemačkoj, putem "Fejsbuk" profila zahvalio je svima na pomoći i podršci koju mu pružaju. 

"Kao da sam bio sa vama, jer ste mi non-stop emitovali snimke sa koncerta Dušana Sekulića i njegovog benda i neizmjerno sam vam zahvalan na tome. Moram posebno zahvaliti Branislavu Rajkoviću, Dušanu Sekuliću i Dariju Čojiću na vremenu i trudu uloženom u organizaciju koncerta i šutiranju trojki, ali sve to ne bi imalo smisla da se svi niste odazvali", napisao je Grabovičkić. 

On je objasnio da je prethodnih dana klinici uplaćeno još 40.000 evra od novca koji je prikupljen kroz akcije, te da je ukupno uplaćeno 200.000 evra. 

"Trudiću se da vas o svemu obavještavam, a nadam se da ću sa vama imati da podijelim dobrih vijesti u vezi sa liječenjem", napisao je Grabovičkić. 

Novac za pomoć može se uplatiti i na broj računa Sberbanke Bijeljina 567-343-59002389-88 /za liječenje Nikole Grabovičkića.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )