FOTO: pixabay

Organizacioni odbor teniskog Adrija tura odlučio je danas da otkaže turnir koji je trebalo da se održi u Crnoj Gori 27. i 28. juna.

Direktor Adrija tura Đorđe Đoković izjavio je da, uprkos ogromnim naporima koje su uložili, nije bilo moguće organizovati taj turnir, zbog toga što državljanima Srbije još nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru.

On je istakao da se nada da će se situacija u Crnoj Gori promijeniti i da bi taj turnir mogao da se organizuje u nekon narednom periodu. Đoković je zamolio da se odluka o otkazivanju turnira ne politizuje, jer bi se na taj način nanijela šteta ne samo tenisu, nego i ideji organizatora Adrija tura da promovišu fer plej, humanitarni rad i zajedništvo u regionu.

Posle beogradskog turnira, takmičenje u Adrija turnu biće nastavljeno u Zadru 20. i 21. juna i u Banjaluci 4. jula, a planirano je i da Novak Đoković i Damir Džumhur odigraju egzibicioni meč u Sarajevu.

Prvi teniser svijeta Novak Đoković pobijedio je danas sunarodnika Viktora Troickog sa 4:1, 4:1, u prvom kolu Grupe A na Adria turu u Beogradu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )