FOTO: srpskainfo.com

Osumnjičeni za ubistvo su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), koji se nalaze u bekstvu

Otac MMA borca Stefana Savića Nenad Savić saslušan je danas u tužilaštvu u vezi sa ubistvom svog sina. On je nakon saslušanja istakao da se osjeća slomljeno i da “srce hoće da mu stane svakog trena”. On je istakao da je cijeloj porodici jako teško.
 
Advokat Denis Kurtović rekao je da je istraga Stefanovog ubistva zvanično počela.

Roditelj jednog od osumnjičenih kontaktirao Stefanove roditelje. Nadamo se da će brzo da dođe do njihove predaje. Javnost je jako potresena, roditelji trenutno stvarno ne mogu da daju izjavu jer je istraga u toku – istakao je advokat i u ime porodice se zahvalio Stefanu Markoviću koji je rizikovao svoj život u pokušaju da pomogne Stefanu Saviću.

Podsjetimo, Stefan Savić je ubijen u noći između 24. i 25. marta, kada je došlo do sukoba ispred jednog beogradskog kluba. Ne želeći da ulazi u fizički sukob, Stefan je počeo da bježi, ali su ga dvojica mladića sustigla i izbola nožem. Jedan mladić je vidio tu scenu na ulici i izašao iz automobila da pomogne Stefanu, ali je i on zadobio više uboda nožem, piše Teelegraf.
 
Osumnjičeni za ubistvo su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23), koji se nalaze u bekstvu. Oni su sa Stefanom ušli u sukob kada su, sa još trojicom mladića, pretukli njegovog druga, a potom ušli u konflikt i sa njim.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )