FOTO: null

Policijska stanica Bijeljina 2, 25.07.2017. godine oko 08,30 časova je zaprimila prijavu od oštećenog lica, da su NN lica ili više njih u toku protekle noći (u vremenu od 21.00 do 08.25 časova), iz garaže bez vrata otuđili njegov putnički automobil golf 2

Po zaprimljenoj prijavi postupili  su policijski službenici Policijske stanice  Bijeljina 2, a o svemu je obavješteno i nadležno tužilaštvo.  

"Radom na terenu istog dana oko 18.20 časova u mjestu Amajlije, Grad Bijeljina na obali rijeke Drine pronađeno je otuđeno vozilo. Operativnim radom utvrđeno da je navedeno putničko vozilo otuđio osamnaestogodišnji A.K. iz Bijeljine, koji je od strane policijskih službenika i lišen slobode", rekli su za InfoBijeljina u policiji. 

Nakon završene kriminalističke obrade nad licem A.K.  zbog počinjenog krivičnog djela "Teška krađa" Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini slijedi izvještaj.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )