FOTO: null

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i osam saobraćajnih nezgoda od čega su četiri sa posljedicama po lice, rekli su za InfoBijeljina u

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil marke "opel vektra" kojim je upravljalo lice M.M. Prilikom kontrole vozila utvrđeno je da se ne slažu brojevi šasije sa podacima uvedenim u potvrdu o registraciji za gore navedeno vozilo. Vozilo je privremeno oduzeto. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje određenih radnji, a nakon utvrđivanja svih činjenica slijede zakonom predviđene mjere i radnje.

Nadalje, Policijska stanica Bijeljina od strane radnika ugostiteljskog objekta u Bijeljini, zaprimila je prijavu, da mu je NN lice iz objekta otuđilo 50 KM. Policijski  služubenici izašli na lice mjesta, obavili razgovor sa oštećenim na osnovu opisa utvrđeno je da se radi o licu B.P. 

Od strane policijskih službenika lice je pronađeno i lišeno slobode. O svemu je obavješteno nadležno tužilsštvo. Nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu slijedi izvještaj. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )