FOTO: null

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici došli su do saznanja da se u prostorijama sportske kladionice u Dvorovima vrši organizovano igranje igara na sreću.

Preduzimajući mjere i radnje u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku, policijski službenici zatekli su sedam lica koji su  igrali igre za sreću uz ulaganje novca. Od strane policijskih službenika lišeno je slobode šest lica koji su državljani Republike Srbije i jedno lice sa područja grada Bijeljine. Policijski službenici Policijske stanice Dvorovi pronašli su i privremeno oduzeli predmete koji potiču iz krivičnog djela i prekršaja i koji će poslužiti kao dokaz. 

O svemu navedenom obaviještena su i postupajuće tužilaštva, kao i Osnovni sud u Bijeljini.

Lica čiji su inicijali D.S., Z.B., Ž.M., M.A.,G.P. svi iz Republike Srbije i M.G. iz Bijeljine su prekršajno sankcionisani zbog počinjenog prekršaja iz člana 13.(Kockanje) Zakona o javnom redu i miru, dok će protiv S.A. iz R.Srbije i B.V. iz Bijeljine, nakon dokumentovanja predmeta biti dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo Organizovanje nedozvoljenih igara na sreću.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )