FOTO: null

Policiji u Bijeljini D.E. (42) prijavio je da je 23. februara punoljetni S.J. iz Dvorova odveo njegovu maloljetnu ćerku N.E. (15) u svoju kuću i da su imali seksualne odnose, saznaje „EuroBlic“.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je nakon prijave policija obavila razgovor sa roditeljima djevojčice.

- Razgovor je obavljen i sa maloljetnicom uz prisustvo radnika Centra za socijalni rad Bijeljina – pojasnio je naš sagovornik.

U Policijskoj upravi Bijeljina juče nam je potvrđeno da im je prijavljen slučaj, ali zbog toga što je u pitanju maloljetnica, ne mogu iznositi više detalja.

- U toku je istraga u ovom predmetu, a o svemu je obavješteno tužilaštvo u Bijeljini i Centar za socijalni rad – pojasnili su u PU Bijeljina.

Sagovornik „EuroBlica“ iz vrha policije pojasnio da su prema prvim informacijama inspektori utvrdili da su maljoletnica i osumnjičeni momak godinama u ljubavnoj vezi.

- Roditelji djevojčice su znali da su njih dvoje u vezi i nisu to odobravali. Kada je otac djevojčice posumnjao da su možda imali seksualni odnos odlučio je da to prijavi, vjerovatno kako bi ćerku udaljio od tog momka – istako je naš izvor.

Prema njegovim riječima, tužilac koji je preuzeo ovaj slučaj naložio je da se dostavi izvještaj o preduzetim mjerama u ovom predmetu.

- Tek kada tužilac dobije sve rezultate istrage on će okvalifikovati o kojem djelu je riječ i donijeti odluku o pokretanju istrage protiv osumnjičenog – istakao je naš sagovornik.


Predviđene kazne

Ukoliko se utvrdi da je tačna prijava mladić iz Bijeljine bi mogao odgovarati za krivično djelo polno nasilje nad djetetom.

Za ovo krivično djelo može se izreći kazna od nekoliko mjeseci do pet godina zatvora.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )