FOTO: null

Opozicija ne odustaje od afere ,,snimak,,. Iako, je Parlament stavio tačku na tu priču i donio zaključak da nije bilo političke korupcije prilikom formiranja Vlade RS – opozicija sprema novu taktiku. Plan ,,B,, je spreman.

Opozicionari, za sada, ne otrkivaju mnogo detalja. Prema našim saznanjima uskoro bi mogao da bude održan sastanak Saveza za promjene na kojem bi trebalo da bude dogovoren tačan datuma protesta. I na taj način će, tvrde, pokušati da dokažu da postoji politička korupcija.

Naprednjaci najavljuju da je vrlo izvjesna opcija raspuštanja parlemaneta bez obzira što to negira vladajuća većina.

Najava opozicije o izlasku na ulice zbog afere Snimak, za predsjednika Srpske i SNSD-a je smješna. Milorad Dodik, tvrdi, da je Parlament stavio tačku na cijelu priču i da demonstarcije neće ništa promjenti.

Građani su spremni da izađu na ulicu, a spreman je i lider NDP-a Dragan Čavić da lično pošalje audio materijal na vjestačenje, koji će, kaže, da ispita najkredibilnija Agencija za forenziku.

Dok ne stignu rezultati - može se zaključiti da je maratonska rasprava dobila epilog bez epiloga. Nastavak slijedi...

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )