FOTO: null

Gradski odbor Srpske demokratske stranke Bijeljina od juče je brojniji za 40 mladih članova iz mjesne zajednice Bogdanovića plac.

Dobrodošlicu novim članovima je poželio predsjednik GO SDS i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić koji je tom prilikom poručio da SDS samo sa mladim ljudima može jačati i ostvarivati svoj program:

- Gradska uprava predvođena SDS-om ulaže ogromne napore da unaprijedi kvalitet života mladih generacija u cijelom Gradu Bijeljina. Pored unapređenja kvaliteta komunalne infrastrukture koja je potrebna svim građanima, bez obzira na životnu dob, kroz izgradnju školskih objekata, sportskih terena, zelenih površina, izdvajanja za sport i kulturu, omladinsko organizovanje i slične namjene, činimo da mladi ljudi u našem Gradu imaju ljepše djetinjstvo i mladost, istakao je Mićić, dodajući da će na Bogdanovića placu uskoro početi izgradnja kanalizacije, a biće uređena i jedna javna zelena površina.

- Najveći problem koji omladina ima je ipak zapošljavanje. Intenzivno radimo sve što je u našoj nadležnosti, čak i više od toga, na privlačenju investicija i stvaranju uslova za otvaranje novih radnih mjesta. Cilj nam je da omogućimo mladim ljudima da ostanu u našem Gradu i posle školovanja, da ovdje rade i zasnivaju porodice, poručio je Mićić.

U razgovoru sa gradonačelnikom Mićićem i njegovim saradnicima, mladi su istakli da je u njihovom naselju za društveni život mladih najpotrebnije više javnih prostora prilagođenih potrebama mladih ljudi, a gradonačelnik je najavio da će u zgradi čija izgradnja je planirana za naredni period, biti oko 300 kvadratnih metara za prostorije mjesne zajednice, uključujući i prostor namijenjen za aktivnosti omladine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )