FOTO: null

NP Sutjeska i ove godine biće domaćin festivala „OK Fest“, koji će se održati na Tjentištu 01/02/03 jula.

Na ovogodišnjem OK Festu nastupiće najpoznatija imena regionalne muzičke scene, koji će se publici predstaviti na 2 stagea. Za nezaboravan provod u fantastičnom ambijentu NP Sutjeska pobrinuće se: 

Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach - Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori - Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox – ZAA – Dječaci - Artan Lili - Stereo Banana ... To su imena ovogodišnjih headlinera OK Festa, koji će imati priliku da „razdrmaju“ publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska. 

Ulaz na koncerte je besplatan, a za trodnevni boravak na festivalu i uživanje u sadržajima i programu ovogodišnjeg OK Festa, organizatori su pripremili različite pakete ponude koji im omogućavaju boravak na Tjentištu i korištenje različitih sadržaja, uz najbolju zabavu na festivalu. Najveće interesovanje vlada za boravak u OK kampu, gdje se paketi ponude kreću od 25,00 KM koliko košta trodnevni boravak u OK kampu, do 60,00 KM za trodnevni boravak u OK kampu koji uključuje i prevoz do Tjentišta i nazad. 

Osim dobre muzike, zabave i nezaboravnog druženja, svi posjetioci biće u prilici da uživaju u sadržajima adrenalin, agora i umjetničke zone OK Festa-a. Rafting, planinarenje, upoznavanje sa neprocjenjivim prirodnim blagom našeg najvećeg nacionalnog parka, panel diskusije sa interesantnim sagovornicima i gostima, filmske projekcije na otvorenom kroz nastavak saradnje sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom samo su dio bogatog programa ovogodišnjeg OK fest-a. Biće i nekih noviteta u programu i samim sadržajima, koje će organizator u narednom periodu najaviti.  

Sve informacije, najave i dešavanja o OK Festu 2016 možete pronaći na:

  • Web: www.okfest.net 
  • FB: https://www.facebook.com/OKFest2014 
  • Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0UeTq4ofmh96IlwvIWXkMQ
  • Twitter: https://twitter.com/OKFestTjentiste 
  • Instagram: https://instagram.com/okfesttjentiste/ 

#budiOK ….dođi na Tjentište!!!



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )