FOTO: FK Crvena Zvezda

Proslavljeni fudbaler Darko Kovačević oglasio se na Instagramu, gdje se zahvalio svima na podršci. Napad na ovog sportskog funkcionera uznemirio je srpsku i grčku fudbalsku javnost.Proslavljeni fudbaler Darko Kovačević oglasio se na Instagramu, gdje se zahvalio svima na podršci. Napad na ovog sportskog funkcionera uznemirio je srpsku i grčku fudbalsku javnost.

Funkcioner Olimpijakosa dao je izjavu policiji u kojoj je opisao detalje napada, da bi se kasnije obratio svima koji prate ovaj slučaj.
-Prije svega, želim da zahvalim prijateljima, poznanicima, navijačima, svim ljudima koji su mi uputili podršku povodom događaja kojim smo moja porodica i ja veoma potreseni. Nisam konfliktna ličnost, nemam neprijatelje i nikad ih nisam imao, takve stvari me ne interesuju. Uvijek sam bio sportista, porodičan sam čovjek, upravo sport i porodica su jedine dvije stvari koje čine moj život. Ono što u ovom trenutku mogu da kažem jeste da vjerujem u pravdu, a policiji ostavljam da radi svoj posao i imam povjerenje u nju da će istinu i pravdu pronaći. Hvala Bogu, dobro sam. I još jednom, hvala svima koji brinete – napisao je Kovačević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )