FOTO: null

Pojedini portali su juče i danas objavili vijest o tome da se dogodio nesvakidašnji incident na prvenstvenoj utakmici između FK Drine Zvornik i OFK Zenit koja je odigrana juče u Zvorniku.

U izvještaju portala piše da je pomoćni trener istukao dva igrača FK Drine te im nanio teške povrede. 

Danas je redakciji portala InfoBijeljina dostavljeno saopštenje ispred OFK Zenit, u kome navode da u službenom zapisniku OFK Zenit i ne postoji pomoćni trener već samo glavni, i to, pionira i predpionira. 

O dešavanju na samom terenu za vrijeme utakmice i poslije iste za naš portal je govorio i trener domaćina Aleksandar Vasić.

„Niko od trenera OFK Zenit nije udario ni jedno naše dijete, niti je trener gostujuće ekipe i jednim gestom uvrijedio službena lica kao ni svoje kolege“, prokomentarisao je Vasić.

OFK Zenit se ograđuje i štiti svoj integritet jer se radi o klubu koji okuplja najveći broj djece u regionu i može se pohvaliti samo uspjesima.

„Ukoliko je došlo do svađe i nemilih scena među publikom koja je doputovala na utakmicu mimo organizacije našeg kluba neka MUP u Zvorniku istraži ko je napravio ružan gest ili iscenirao isti“, poručili su iz OFK Zenit.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )