FOTO: null

Na Petim rekreativno-sportskim susretima radnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske koji su održani u Banji Vrućici kod Teslića učestvovalo je 250 radnika, saopšteno je iz Fonda.

Susreti su održani u organizaciji Sindikalne organizacije Fonda PIO, a po drugi put zajedno sa Fondom zdravstvenog osiguranja /FZO/ Republike Srpske. 

U sportskom nadmetanju u malom fudbalu, košarci, stonom tenisu, streljaštvu, pikadu, plivanju, kuglanju, basketu, odbojci i šahu takmičilo se sedam muških ekipa, šest ženskih i dvije mješovite ekipe. 

Pobjednik Petih sportskih susreta radnika Fonda PIO je filijala Fonda u Banjaluci, drugo mjesto pripalo je Centralnoj službi, a treći su takmičari iz filijale Doboj. 

Radnici FZO su sportska takmičenja održali odvojeno, a završnicu je predstavljao revijalni susret fudbalskih ekipa dva Fonda. 

Najbolji takmičari sa Petih susreta radnika Fonda PIO biće izabrani za viši takmičarski rang - Četvrte sportske susrete radnika organa uprave, koji će uskoro biti održani u Banji Vrućici. 

Kako je najavljeno iz Fonda PIO, nakon toga slijede Međunarodne sportske igre organa uprave koje će biti održane na Tari.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )