FOTO: null

Na Mrakovici je danas održana treća sjednica Predsjedništva Organizacije mladih Demokratskog narodnog saveza /DNS/ kojoj su prisustovali članovi Predsjedništva iz svih regija Republike Srpske.

Otvarajući ovaj skup rukovodstva mladih DNS-a, predsjednik gradske organizacije DNS-a Prijedor Milenko Đaković je istakao da mladi svojim radom i anžagovanjem treba da budu kvalitetni predstavnici svoje generacije na političkoj sceni Republike Srpske. 

"DNS svakim danom sve više jača, a u mladima vidimo našu budućnost. Oni su udarna snaga organizacije DNS koji zastupaju, prije svega, interese mladih, ali i sve druge građane sa osjećajem za narodne interese. Mi to podržavamo", istakao je Đaković. 

Potpredsjednik Organizacije mladih DNS Republike Srpske Adrijana Sajak je istakla da je jedna od tema današnje konferencije bile najava i pripreme za konferenciju mladih koja će biti održana krajem avgusta u Trebinju. 

"Razgovarali smo i o radu komisija koje se odnose na rad sa lokalnim organizacijama, komisija za pravna pitanja, marketing i medije, kao i o akcijama koje provodimo na području regije Prijedor i šire", istakla je Sajakova. 

Ona je dodala da je Predsjedništvo mladih DNS-a upoznato i sa radom predstavnika mladih koji se nalaze u lokalnim parlamentima. 

"Samo na području Prijedora imamo četiri omladinca u gradskoj Skupštini koji se zalažu za pitanja mladih. Našim radom pokušavamo da produbimo svijest i starijima da na mladima svijet ostaje i da je veoma važno kakav to svijet gradimo za buduće generacije", istakla je Sajakova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )