FOTO: InfoBijeljina

Nakon raspisanog Javnog poziva za dodjelu sredstava granta za sufinansiranje projekata odnosno programa udruženja građana i fondacija, kriterijume tog javnog poziva, sa područja Bijeljine, u prošloj godini je ispunilo jedno udruženje, potvrđeno je portalu InfoBijeljina iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS.

“Riječ je o ekološkom udruženju ‘Eko-put’ iz Bijeljine, za koje je, prema odluci Vlade izdvojeno 4.500 KM za projekat pod nazivom ‘Ekološki aktivizam, kao uslov održivog razvoja zajednice’. U toku je završetak procedure za sufinansiranje projekata ovog udruženja”, kaže za portal InfoBijeljina Dragana Bulić, rukovodilac Odsjeka za odnose s javnošću u ovom ministarstvu. 

Prema njenim riječima, u toku je i završetak postupka bodovanja za grant humanitarnih organizacija Kolo srpskih sestara i ta procedura je u toku za 2019. godinu. 

“Podsjećamo da su i prethodnih godina redovno uplaćivani tekući grantovi za Kolo srpskih sestara ‘Sveta Angelina Srpska’ iz Crnjelova, Bijeljina. Na primjer, u  2017. godini  dodijeljeno im je  4.500 KM, a u 2018. godini 5.000 KM”, kazala je Bulićeva za portal InfoBijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )