FOTO: null

BIJELJINA – Odbor povjerilaca bijeljinske Fabrike šećera u stečaju podržao je Predinvesticionu studiju koju je izradio sedmočlani ekspertski tim i kojom je predviđeno da bi potencijalni kupac trebalo da obezbijedi oko 50 miliona KM za isplatu priznatih p

Matić kaže da će ovih dana Predinvesticiona studija biti prosdlijeđena na sve relevantne adrese u RS i BiH, od predsjednika RS, predsjednika Vlade RS, u resorna ministarstva, u Privrednu komoru RS, u Gradsku upravu Bijeljina, ali i u Savjet ministara BiH, te u ambasade država koje imaju svoja predstavništva u Sarajevu, kao i većim firmama u RS i BiH.

„Predinvesticiona studija biće prevedena i na engleski jezik i naš je cilj da bude distrbuirana na stotinjak relevantnih adresa u Banjaluci i Sarajevu. Očekujemo vrlo brzo i prva reagovanja potencijalnih zainteresovanih kupaca i ulagača u bijeljinsku šećeranu“, rekao je Matić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )