FOTO: null

U Brčkom je 18. marta odigrana prva utakmica u okviru četvrtine finala plej-ofa, gdje je Radnik savladao domaće Jedinstvo rezultatom 3:1, po setovima (27:25, 25:18, 21:25, 25:22).

Pobjedom su odbojkaši Radnika načinili veliki korak ka plasmanu u polufinale plej-ofa.

"Napravili smo jedan veliki korak ka polufinalu pobjedivši ekipu Jedinstva na njihovom terenu. Odradili smo pola posla, a naredni meč igramo na domaćem terenu, nadamo se pobjedi i prolazu u polufinale", rekao je kratko Dušan Perišić. 

Bijeljinci su zadovoljni pobjedom koju su ostvarili u Brčkom, a već u petak ih čeka novi meč.

"Imali smo jednu tešku utakmicu, gdje je Jedinstvo pružilo snažan otpor. Na kraju je to bio ipak pozitivan rezultat za nas. Očekujemo tu utakmicu u petak, dobro treniramo, spremamo se za taj meč. Ovom prilikom bih pozvao sve ljubitelje odbojke da dođu i da nas podrže, da to odradimo što bolje i da se spremimo za polufinale koje nas očekuje, eventualno sa Kaknjem, jer su oni veliki favoriti", istakao je Anto Oršolić za portal InfoBijeljina. 

Još jednom vas podsjećamo da se revanš utakmica igra u Bijeljini 24. marta, sa početkom u 19 casova, sportska dvorana u Račanskoj ulici.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )