FOTO: null

Proteklog vikenda završena je Premijer liga u odbojci. Odbojkaši radnika porazom su završili sezonu, u kojoj će nastupati i naredne sezone. Radnik je izgubio od ekipe Modriča-optime nakon pet setova.

Za domaće odbojkaše, koji su opstanak izborili tri kola prije kraja, igrali su juniori dok je Modriča nastupila u punom sastavu.

U takvom odnosu snaga mladi bijeljinci dobro su se držali, čak i vodili sa 2:1 u setovima, ali su iskusniji gosti ipak uspjeli da nakon pet setova slave u utakmici bez ikakvog rezultatskog značaja, s obzirom da je još prije ove utakmice bilo poznato da se Modriča seli u niži rang, Prvu ligu Republike Srpske.

Pored Modriče, iz lige je ispala kalesijska Bosna, dok su novi premijerligaši Gradina iz Srebrenika i Ljubinje. Radnik je ove godine ostvario veoma dobre rezultate plasmanom u dva finala, Kup RS i Kup BiH u kojima je pretrpio poraze od aktuelnog šampiona Mladost iz Brčkog, a samo jedna pobjeda ih je dijelila od plasmana u ligu za prvaka.

Obezbijeđeno je učešće u jednom od evropskih takmičeenja, a u narednom periodu znaće se da li će Radnik po prvi put u svojoj istoriji predstavljati svoj grad u Evropi.

Za seniore sezona je završena, ali nije za mlađe kategorije kluba. Bijeljina će već idućeg vikenda (2/3.05.) biti domaćin završnice juniorskog prvenstva Republike Srpske, na kome će pored Radnika nastupati banjalučki Borac, Pelagićevo i Ljubinje.

I pioniri semberskog premijerligaša pred svojim gledaocima boriće se na titulu najbolje ekipe u svom uzrastu devetog i desetog maja. Za protivnike će imati Pelagićevo, Modriču i Ljubinje.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )