FOTO: null

U vremenu pandemije koronavirusa, preporuka je da se nose maske kako bi se spriječilo širenje koronavirusa. Zbog toga većina poslodavaca zahtijeva od svojih radnika i kupaca da u svakom trenutku nose maske.

Međutim, u posljednje vrijeme mnogi ne žele stalno nositi masku, zbog čega se često dešavaju negodovanja pa čak i incidenti, od žene u supermarketu koja je sve svoje namirnice bacila na pod, do žene koja je pljunula na blagajnicu jer joj je tražila da nosi masku, piše Tip Hero.

Posljednji slučaj negodovanja desio se na Floridi, a razloge je isti, nošenje maske. Čovjek u Costcu se toliko naljutio na radnika koji ga je zamolio da stavi masku, što je on odbio i na kraju ga je to koštalo posla.

Daniel Maples radi u Ted Todd osiguranju. Nakon što je odbio da nosi masku, o ovoj agenciji više nisu željeli da ga zadržate kao zaposlenika, a video koji je snimljen u kojem se svađa s poslodavcima postao je viralan.

"Hvala svima na komentarima i porukama koje podižu svijest o bivšem zaposleniku u Ted Todd osiguranju. Njegovo ponašanje u direktnoj je suprotnosti s vrijednostima naše kompanije, zbog čega je i dobio otkaz. Prijeteće ponašanje i zastrašivanje idu protiv naše misije", izjavila je Charley Todd.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )