FOTO: null

Dan Zaljubljenih se bliži, a još uvijek niste odlučili šta pokloniti voljenoj osobi? Šarenolikost i raznovrsnost ponude su Vam stvorili nedoumice šta pokloniti, a nametnulo se i neizbježno pitanje „Da li je ipak odabran pravi poklon?“.

Kako biste otklonili sumnje prilikom izbora idealnog poklona za svog izabranika/izabranicu, predlažemo Vam Extra Sports Gift Card.

Sve što treba je da posjetite najbližu Extra Sports radnju, zatražite na kasi poklon karticu i odlučite na koji iznos će glasiti kartica. Vi određujete iznos na Extra Sports poklon kartici, a to može u vrijednosti od 20 KM do 1.000 KM, a rok za realizaciju je 12 mjeseci od dana kupovine.

Ono što je najveća pogodnost Extra
Sports poklon kartice je ta što uplaćeni iznos ne mora biti jednokratno potrošen – nego se može rasporediti na više kupovina.

Poklanjajte ljubav i pažnju svakog dana, a u mjesecu ljubavi sa Extra Sports poklon karticom budite sigurni da ste odabrali originalan i praktičan poklon.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )