FOTO: null

Poštovani posjetioci, hvala vam na ukazanom povjerenju za vrlo kratak vremenski period. Vodili smo se idejom da izradimo portal koji će biti 24 časa aktivan, gdje ćete moći skoro u svako doba dana i noći imati tačne, pravovremene i pouzdane informacije, s

Naime, sajt je krenuo sa radom 20. novembra 2014. godine. Evo, nakon nepunih mjesec dana postojanja vam donosimo Android aplikaciju, kako bismo vam olakšali pristup našim vijestima.

Vođeni smo činjenicom i informacijom, gledajući naše statistike, da više pratite sajt putem mobilnih telefona, i baš iz tog razloga smo ubrzali s procesom izrade aplikacije.

S ponosom vas obavještavamo da je od večeras aplikacija aktivna i ovim putem vas pozivamo da je skinete sa "google play store" instalirate i uživate čitajući sve dnevne aktuelnosti vezane za naš grad, ali i Republiku Srpsku.

S početkom nove godine vam donosimo i još nekih novina, ali o tome nećemo sada. Možemo vas samo pozvati da nam svojim sugestijama, prijedlozima pomognete u kreiranju sajta, jer smo mi tu zbog vas.

Da preuzmete aplikaciju kliknite OVDE

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )