FOTO: pixabay

Vakcinacija za sljedeću prioritetnu grupu, u koju spadaju prosvjetni radnici, pripadnici MUP-a, Vojske Srbije i predstavnici medija, počeće sutra, najavila je premijerka Ana Brnabić.

Brnabić je rekla da su predstavnici medija, posebno medijski radnici koji su stalno na terenu, uvršteni u prioritetnu grupu, na apel medijskih udruženja, ali i na molbu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Od sutra kreće masovna vakcinacija stanovništva – kazala je Brnabić i apelovala na sve da se što u većem broju prijave.

Kako je navela, što se brže i efikasnije obavi vakcinacija to ćemo se brže vratiti normalnom životu.

Izrazila je očekivanje da ćemo uspjeti da se tokom 2021. godine, u zdravstvenom smislu, vratimo onome što smo živeli prije pandemije virusa korona.

Posebnu molbu uputila je prosvjetnim radnicima da se u što većem broju prijave za vakcinaciju i navela da je to jedini način da se omogući da oni što bolje obavljaju svoj posao čuvajući svoje i zdravlje svojih porodica.

Kako saznaje Blic, vakcinu će prvi primiti ministar prosvjete Branko Ružić, a nju će primiti na punktu na Beogradskom sajmu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )