FOTO: InfoBijeljina.com

Stariji muškarac preminuo je u Bijeljini od posljedica virusa korona, saopšteno je iz bijeljinske Bolnice "Sveti Vračevi".

Iz bolnice su naveli da je riječ o osobi sa brojnim komorbitetima koja je preminula u protekla 24 časa.

U kovid bolnici hospitalizovano je 16 pacijenata, dvoje je na respiratoru, od kojih je jedno intubirano, drugo je na neinvazivnoj mehaničkoj potpori, a njihovo stanje je izrazito teško i životno su ugroženi.

Većina oboljelih je s teškom kliničkom slikom i zahtijevaju kiseoničku potporu, naveli su iz bijeljinske bolnice gdje su tokom jučerašnjeg dana primljena još tri pacijenta u kovid bolnicu.

Tokom protekla 24 časa u Bijeljini su registrovana četiri nova slučaja infekcije virusom korona.

"Da bismo spriječili drastično pogoršanje epidemiološke situacije, apelujemo da se svi striktno pridržavaju propisanih mjera zaštite kao što je nošenje zaštitnih maski, fizička distanca i dezinfekcija ruku, kao i da se izbjegavaju veća okupljanja u zatvorenom prostoru koja povećavaju rizik za širenje virusa korona. Budimo društveno odgovorni", naglasili su iz bijeljinske bolnice.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )