FOTO: null

Spuštena je zavjesa na jesenji deo šampionata Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Zvijezde iz Etno sela Stanišići,u debitantskoj polusezoni zauzeli su visoko četvrto mjesto sa zavidnim bodovnim saldom i pozicijom koja im garantuje borbu za sam vrh.

Grupa entuzijasta koja je iz ljubavi prema rodnom mjestu 2009. godine osnovala FK Zvijezda,  klub kome je dala ime po istoimenoj planini koja se proteže iznad samog sela Brgula, sigurno nije ni slutila visine koje će taj klub dosegnuti za samo šest godina od svoj osnivanja.

Ređali su se uspjesi iz godine u godinu, išlo se iz ranga u rang i danas niko ne smije da prognozira krajnji domet ovog po svemu uzonog kolektiva.

Danas je Zvijezda, klub za pespekt i poštovanje, organizovan na najvišem nivou, pa može kao takav biti uzor u svom okruženju.

Uz možda najbolje uslove za trening i takmičenje, koje im omogućuje SC "Savo Milošević" ljudi u FK Zvijezda u prvi plan ističu sa ponosom ljudske resurse koje posjeduju njihovi članovi seniorskog i omladinskog pogona, zajedno sa svojim učiteljima.

Zbog svega gore navedenog, rukovodstvo klub se potrudilo da na adekvatan način završi i ovu godinu tako što će odigrati prijateljsku utakmicu sa nekadašnjim prvakom Svijeta i Evrope, vodećim timom Super lige Srbije, FK Crvena Zvezda iz Beogradu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )