FOTO: null

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izrazio je očekivanje da će tužilaštvo i policija BiH preduzeti sve da uhapse osumnjičene za pokušaj ubistva premijera Aleksandra Vučića u Potočarima.

"Očekujem da će biti učinjeno brzo i da će se pokazati efikasnost i da će svi oni koje smo očima videli da su pokušali linč na našeg premijera odgovarati vrlo brzo", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare. 

Kako je naveo Tužilaštvo BiH vodi istragu i sačekaćemo njene rezultate, rekao je Stefanović i dodao da je MUP u stalnom kontaktu s ministrima bezbednosti BiH  Draganom Mektićem i ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem.

Stefanović navodi sa je MUP Srbije učinio sve što je mogao u saradnji sa BiH i Republikom Srpskom i da će izaći u susret u svemu što se od MUP-a Srbije bude tražilo, a može biti od pomoći.

"Čekaćemo rezultate istrage", rekao je Stefanović, navodeći da nadležni organi Srbije nemaju istražne mogućnosti u slučaju pokušaja ubistva Vučića u Potočarima 11. jula na obeležavanju 20 godina od zločina u Srebrenici.  

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )