FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH prijepodne će biti promjenljivo oblačno vrijeme, uz sunčane intervale, dok se popodne očekuje kiša najprije na zapadu, a do večeri na istoku i u višoj Hercegovini.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 24 do 32, na jugu do 36 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Ujutro će biti pretežno vedro i sunčano, na sjeveru umjereno ili pretežno oblačno, dok će tokom dana biti promjenljivo uz sunčane intervale.

Tokom popodneva doći će do umjerenog i pojačanog razvoja oblaka koji će donijeti ponegdje kišu i pljuskove, najprije u višim predjelima na zapadu, a do večeri na istoku i u višoj Hercegovini, dok na jugu ostaje sunčano i vrlo toplo.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjeverozapadni, prolazno u Semberiji pojačan, a u Hercegovini jugozapadni.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica 14, Han Pijesak 15, Prijedor, Foča, Bugojno i Bihać 18, Sarajevo, Novi Grad, Nevesinje i Livno 19, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Zvornik, Tuzla i Bileća 20, Višegrad i Zenica 22, Trebinje i Mostar 25 i Neum 27 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )