FOTO: InfoBijeljina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom, a u drugom dijelu dana očekuje se postepeno razvedravanje.

Najviša dnevna temperatura od 13 do 19 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ujutro i tokom dana biće umjereno do pretežno oblačno sa kraćim sunčanim periodima i uglavnom suvo, osim na jugu, istoku i mjestimično u sarajevsko-romanijskoj regiji, gdje će biti oblačnije sa uslovima za kratkotrajnu kišu ili kraći lokalni pljusak.

Tokom dana najprije na sjeverozapadu i sjeveru Srpske, a uveče i u ostalim predjelima, očekuje se postepeno razvedravanje.

Duvaće slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica jedan, Han Pijesak, Čemerno i Drvar šest, Ribnik i Bihać sedam, Ivan sedlo, Livno, Mrkonjić Grad, Prijedor, Gacko i Sokolac osam, Nevesinje, Banjaluka i Bugojno devet, Višegrad, Srebrenica, Sarajevo i Tuzla 10, Bijeljina, Bileća, Gradačac i Zenica 11, Doboj, Trebinje i Zvornik 12, Mostar 13 i Neum 16 stepeni Celzijusovih.

Padavine u protekla 24 časa: Trebinje 38, Gacko 35, Čemerno 34, Bileća 32 i Nevesinje 19 litara po metru kvadratnom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )