FOTO: InfoBijeljina.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno, mjestimično sa kišom, a dnevna temperatura od šest do 12, na sjeveru i sjeveroistoku do 14 stepeni Celzijusovih.

Ujutru i prije podne u većini krajeva biće potpuno oblačno, u centralnom pojasu sa slabim padavinama, na jugu umjerenim, a na sjeveru i istoku biće sumaglice i magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana i poslije podne biće oblačno u južnoj polovini zemlje, povremeno sa kišom, a na sjeveru sa djelimičnim kidanjem oblačnosti, uz tmurno vrijeme.

Prestanak padavina očekuje se prema večeri uz pretežno oblačno vrijeme.

Duvaće slab do umjeren vjetar južnog i jugoistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od šest do 12, na sjeveru i sjeveroistoku do 14 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena jutros u 8.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Drvar i Tuzla nula, Banjaluka jedan stepen, Han Pijesak dva, Sokolac i Zenica četiri, Sarajevo devet, Mostar 10 i Neum 13 stepeni Celzijusovih.

U protekla 24 časa najviše kiše palo je na području Mrkonjić Grada 89,7 litara po metru kvadratnom, zatim u Ribniku 76,8, Šipovu 76,6, Banjaluci 41, Prijedoru 35,4 i Driniću 34,1 litar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )