FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti promjenljivo oblačno i nestabilno vrijeme, mjestimično uz kišu i lokalne pljuskove.

Najviša dnevna temperatura kretaće se od 24 do 31 stepen Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prije podne na jugu i istoku oblačnije, ponegdje sa kišom ili rjeđim pljuskovima, a na sjeveru i zapadu suvo uz promjenljivu oblačnost.

Sredinom dana i tokom popodneva, uz razvoj oblaka, očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom u većini krajeva, ponegdje na sjeveru i istoku moguć i grad.

Duvaće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar, na momente pojačan, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u osam časova: Bjelašnica 11, Čemerno i Ivan Sedlo 15, Kupres 16, Han Pijesak, Sokolac i Nevesinje 17, Gacko, Mrkonjić Grad, Prijedor, Zvornik, Bugojno, Goražde, Sanski Most 18, Foča, Srebrenica, Gradačac, Livno, Sarajevo, Tuzla 19, Banjaluka, Bijeljina i Zenica 20, Doboj i Mostar 21, Bileća 24, Neum 25 i Trebinje 27 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )