FOTO: pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i prohladno vrijeme sa snijegom u većini predjela i najvišom temperaturom do minus jedan, na jugu do četiri, a u višim predjelima oko minus sedam stepeni Celzijusovih.

Jutro je oblačno sa slabim snijegom mjestimično na zapadu i istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Popodne i prema večeri snijeg će povremeno jenjavati, ponegdje i prestajati, a zatim ponovo početi slabog do umjerenog intenziteta. 

Tokom dana ostaje hladno, popodne je moguć snijeg i na jugu. 

Duvaće umjeren vjetar sjevernog smjera, a u Hercegovini i pojačan, povremeno sa olujnim udarima, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus 13, Han Pijesak minus osam, Čemerno minus sedam, Sokolac minus pet, Krupa na Uni i Bugojno minus četiri, Bihać i Sarajevo minus tri, Gacko, Srebrenica, Doboj, Brčko, Zvornik, Livno, Sanski Most, Zenica, Novi Grad, Prijedor i Bijeljina minus dva, Foča i Rudo minus jedan, Višegrad nula, Banjaluka dva, Bileća tri, Mostar četiri, Trebinje pet, te Neum sedam stepeni Celzijusovih. 

Visina snijega: Han Pijesak 73, Čemerno 54, Ribnik 32, Šipovo 30, Krupa na Uni 26, Srebrenica i Sokolac, Doboj i Novi Grad 16, Prijedor 14, Banjaluka i Bijeljina 12, Zvornik šest, Višegrad i Gacko pet, Rudo četiri i Foča jedan centimetar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )