FOTO: srpskainfo.com

Ministarstvo prosvjete i kulture RS objavilo je rezultate Javnog konkursa za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću u 2018. godini, prema kojim će biti podržan 21 projekat u ukupnom iznosu od 153.980 KM.

Iz oblasti decentralizacije u kulturi, biće sufinansirano 20 projekata i iz oblasti međunarodne saradnje jedan projekat, saopštilo je ovo ministarstvo.

Pravo učešća na konkurs, koji je bio otvoren do 14. septembra 2018. godine, imale su organizacije, udruženja građana i ustanove registrovane za obavljanje kulturne djelatnosti u Republici Srpskoj.

Na konkurs je pristiglo ukupno 29 prijava za sufinansiranje projekata, i to 26 projekata iz oblasti decentralizacije u kulturi i tri projekta iz oblasti međunarodne saradnje.

Rezultati ovog javnog konkursa  dostupni su na portalu Vlade Republike Srpske, na stranici Ministarstva prosvjete i kulture, te  na portalu eKultura u RS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )