FOTO: null

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Bijeljina na predstojećim lokalnim izborima Vesna Stevanović istakla je da će se zalagati za bolji položaj djece svih uzrasta, djece sa posebnim potrebama, ali i žena koje, kako kaže, biju bitku za potomstvo.

Ona je naglasila da problem predškolskih ustanova u gradu nije riješen i da je Bijeljini neophodan još jedan javni vrtić, a da je privatnim vrtićima neophodno pomoći subvencionisanjem boravka djece u tim ustanovama. 

Stevanovićeva je istakla i da veliki problem u gradu predstavlja škola u Račanskoj ulici, uz ocjenu da taj objekat, star nekoliko decenija, predstavlja sramotu za grad. 

"Inspekcije su davno morale ući u ovu školu i zabraniti rad u njoj, a za djecu naći odgovarajuće rješenje", rekla je Stevanovićeva predstavljajući svoj program. 

Ona je istakla da će se, ako bude izabrana, zalagati i da u škole bude vraćena školska kuhinja, dodavši da bi u tome grad mogao da pomogne, kao i u plaćanju trećeg pokušaja vantjelesne oplodnje za parove koji imaju problem steriliteta. 

Kandidat PDP-a za odbornika Danijel PeriĆ poručio je da će usmjeriti svoju energiju na rješavanje brojnih problema u gradu i zatražiti da se svi odbornici odreknu 10 odsto od odborničog dodatka kako bi za četiri godine obezbijedili gradu više od 70.000 KM za različite socijalne potrebe i potrebe mladih. 

Perić je najavio i da će izgradnja dječijih igrališta i sportskih terena biti ono na čemu će raditi u budućem periodu. 

Kandidat PDP-a za odbornika Željko Gajić osvrnuo se na problem parkiranja u gradu, dodavši da je uveden novi sistem naplate, ali da to nije propraćeno dovoljnim brojem parking mjesta. 

On je pozvao glasače da svoje povjerenje daju kandidatima PDP-a.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )