FOTO: null

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena danas raspravom o izvještaju Glavne službe za reviziju javnog sektora Srpske o reviziji finansijskih izvještaja Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite za 2014. godinu.

Poslanici će razmatrati izvještaj Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske o reviziji finansijskih izvještaja Agencije za agrarna plaćanja za 2014. godinu, te izvještaj o radu Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske za 2014. godinu.

Na dnevnom redu je izvještaj Komiteta za koordinaciju nadzora finansijskog sektora Republike Srpske za 2014. godinu, izvještaj o stanju u bankarskom sistemu Republike za 2014. godinu, kao i izvještaj o poslovanju i rezultatima rada sa finansijskim izvještajem Agencije za bankarstvo Srpske za 2014. godinu.

Pred poslanicima će se naći izvještaj Agencije za osiguranje Republike Srpske o stanju u sektoru osiguranja Srpske za 2014. godinu, o radu i finansijskom poslovanju Agencije u prošloj godini.

Narodna skupština razmatraće izvještaje Komisije za hartije od vrijednosti Republike Srpske - o stanju na tržištu hartija o radu i finansijskom poslovanju za 2014. godinu, izvještaj Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske o radu za 2014. godinu, izvještaj Komisije za žalbe o radu za 2014. godinu.

Biće razmatran izvještaj o realizaciji Programa rješavanja problema raseljenih lica, povratnika i izbjeglica u prvih šest mjeseci ove godine, godišnji izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH za 2014. godinu, te godišnji izvještaj za oblast malih i srednjih preduzeća i zanatsko-preduzetničku djelatnost u Republici Srpskoj za 2014. godinu.

Na dnevnom redu je izvještaj o izvršenju Plana rada i finansijskog plana Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Srpske za 2014. godinu, izvještaj o poslovanju Investiciono-razvojne banke /IRB/ Republike Srpske i fondova za 2014. godinu, sa izvještajem nezavisnog spoljnog revizora.

Parlament Srpske razmatraće i informaciju o dugu zaključno sa krajem prošle godine, informaciju o realizaciji Strategije zapošljavanja Republike Srpske za period 2013-2014. godine, informaciju o realizaciji Strategije razvoja kulture Srpske u periodu od 2010. do 2015, te informaciju o stanju u oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja u Republici Srpskoj za 2014. godinu.

Na dnevnom redu su prijedlozi odluka o izradi plana parcelacije za auto-put Banjaluka - Doboj po skraćenom postupku, o izradi prostornog plana područja posebne namjene "Aerodrom Banjaluka", o izradi zoning plana područja posebne namjene "Andrićgrad" po skraćenom postupku, te o izradi prostornog plana područja posebne namjene "Klekovača".

Nastavak šeste redovne sjednice zakazan je za 11.00 časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )