FOTO: null

Kao i prethodnih godina, organizacija ,,Pomoć za mlad život,, iz Langenhagena, grada-pobratima Grada Bijeljina, obradovala je mališane u Bijeljini novogodišnjim paketićima.

Paketiće je dobilo 45 najmlađih učenika područnog odjeljenja OŠ "Vuk Karadžić" u prigradskom naselju Koviljuše.

Slatkiše su uručili gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i predsjednik "Pomoći za mlad život" Željko Dragić koji su podsjetili da članovi ove organizacije skoro dvije decenije obezbjeđuju novogodišnje poklone djeci u Bijeljini, ali i socijalno ugroženim porodicama:

- Pažnja koju naši prijatelji iz Njemačke posvećuju našoj djeci, ne samo za Novu godinu, najljepša je potvrda iskrenosti i čvrstine veza između dva bratska grada. Istovremeno, veze koje su djeca i mladi iz Bijeljine i Langenhagena uspostavili međusobnim posjetama su garancija da će se saradnja između gradova nastaviti i razvijati, izrazio je svoje očekivanje gradonačelnik Mićić.

Predsjednik "Pomoći za mlad život" je uručio i pomoć za nekoliko socijalno ugroženih porodica, među kojima je bila i porodica Stevanović u Аmajlijama. Njihov nepokretni sin je izrazio želju da dobije televizor, s obzirom da mu je televizija jedini prozor u svijet iz njegove sobe.

Gospodin Dragić je naglasio da je ukupna vrijednost poklona i pomoći oko 1.500 evra i da su ova sredstva prikupili isključivo članovi organizacije iz dobrovoljnih priloga.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )