FOTO: InfoBijeljina.com

Kao i prethodnih godina, u skladu sa ponudom novogodišnjeg programa i sadržaja u destinacijama Srpske, najveći broj posjeta tokom predstojećih novogodišnjih praznika očekuje se iz zemalja u regionu, tj. iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, potvrđeno je portalu InfoBijeljina iz Turističkoj organizaciji RS.

Za neke lokalne zajednice poznato je ko će nastupati na gradskim trgovima, a u narednom periodu očekuje se da će i ostale destinacije u Srpskoj objaviti sadržaje novogodišnjih programa u svojim destinacijama.

“Pojedini gradovi i destinacije Srpske i ove godine u cilju unapređenja ponude i sadržaja u vrijeme novogodišnjih praznika organizovaće različite programe i događaje. Osim posjete i prisustva domaćih gostiju, očekuje se da će isti značajno doprinjeti i povećanju broja turističkih kretanja (ostvarenog broja dolazaka i noćenja) i gostiju iz inostranstva”, kažu za portal InfoBijeljina iz Turističke organizacije RS. 

Kako dodaju, novogodišnji programi već se pripremaju u Bijeljini, Banjaluci i Trebinju. 

“Banjalučane ali i turiste će ovoga puta, tokom tri dana  zabavljati regionalne zvijezde, i to Marija Šerifović, pop rok grupa „Crvena jabuka“ te Aleksandra Prijović. Osim koncertnog programa, pripremaju se i dodatni sadržaji na gradskim lokacijama. Ispraćaj stare, a doček Nove godine u Trebinju će biti organizovan uz još jednu veliku regionalnu zvijezdu, a riječ je o Hari Mata Hariju”, ističu iz Turističke organizacije RS. 

Naglašavaju da je olimpijska ljepotica Jahorina, kao jedan od vodećih zimskih turističkih centara, ne samo u Republici Srpskoj/BiH, već i u regionu, uvijek privlačna destinacija za novogodišnje praznike, gdje je uz skijanje i uživanje u ostalim zimskim sportovima, zagarantovana i dobra zabava.

“Očekuje da će i ovoga puta, kao i ranijih godina, na Jahorini da se traži krevet više”, dodaju iz Turističke organizacije RS.

U Bijeljini će na trgu biti održan koncert Marinka Rokvića, a za pravoslavnu Novu godinu, 13. januara, koncert "Leksington" benda.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )