FOTO: InfoBijeljina

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić pustio je danas u saobraćaj novoasfaltiranu dionicu Pantelinske ulice u Novom Naselju za čije je uređenje izdvojeno 50.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Grad Bijeljina obezbijedio je 70 odsto sredstava, a 30 odsto Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara.

“Predali smo građanima na upotrebu novih 450 metara asfaltnog puta u naselju u kojem žive ljudi koji su doselili u Bijeljinu prije više od 20 godina i drago nam je što smo djelimično riješili problem infrastrukture u Novom Naselju”, rekao je Mićić.

On je naveo da žitelji u ovom dijelu grada imaju problem sa izlaskom na zaobilaznicu, što je u nadležnosti preduzeća “Putevi Republike Srpske”, te da je grad završio projektnu dokumentaciju i riješio imovinske odnose za izgradnju priključnog puta na zaobilaznicu.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Novo Naselje Spasoje Ilić istakao je da je grad Bijeljina do sada učinio mnogo na izgradnji infrastrukture u ovom naselju, ali da im nedostaje zgrada mjesne zajednice, jer koriste baraku staru 60 godina.

Mještanin Gojko Pavlović dodao je da uz novoasfaltirani dio Pantelinske ulice živi više od 40 porodica kojima će novi put umnogome olakšati svakodnevne obaveze.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )