FOTO: null

Predstavnici takozvane nove skupštinske većine nastavljaju sa bestidnim kićenjem tuđim perjem i najobičnijom krađom ideja i projekata koje sprovodi Gradska uprava Grada Bijeljina na čelu sa gradonačelnikom Mićom Mićićem.

Najnoviji primjer je predstavljanje kao njihove ideje da se zemljište u vlasništvu JP "Komunalac" preda na privremeno korišćenje Mjesnoj zajednici "Veljko Lukić", odnosno, Fudbalskom klubu "Koridor" iz ove MZ. Takođe, danas je odbornik u Skupštini Grada Bijeljina Milenko Mitrović na svom fejsbuk-profilu iznio potpunu laž da su oni PRIMORALI Gradsku upravu da raspiše konkurs za prijem pripravnika.

Istina je da je molbu za ustupanje zemljišta na privremeno korišćenje ovaj Fudbalski klub uputio "Komunalcu"  6. jula ove godine, a Upravni odbor "Komunalca" je na prvoj sledećoj sjednici  (8. jula) jednoglasno prihvatio ovu molbu, uz obavezu direktora da zaključi ugovor.

Kad je riječ o PRIMORAVANJU Gradske uprave da raspiše konkurs, ističemo da Gradsku upravu Grada Bijeljina prilikom donošenja odluke o raspisivanju ovog konkursa niko ni na šta nije primoravao, a pogotovo ne jedan odbornik kojem je iznošenje laži postala najučestalija aktivnost prethodnih mjeseci.

Gradska uprava Grada Bijeljina poziva predstavnike stranaka koje čine takozvanu novu skupštinsku većinu da postanu ozbiljni i da daju inicijative (ako su u stanju to da urade) koje će doprinijeti razvoju našeg Grada i poboljšanju života stanovnika Semberije. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )