FOTO: null

Novinar lista Užička nedelja Milan Đokić uboden je nožem na konferenciji za medije u Gradskoj kući u Užicu i tom prilikom su mu nanijete teške tjelesne povrede.

Kako javlja Užička nedjelja, na konferenciju za novinare u sali Gradske kuće upao je čovjek vitlajući nožem. On je napao prisutne i ubo novinara Milana Đokića.

Napadač, star 37 godina, je pokušao da pobjegne, ali ga je odmah sustigla policija i uhapsila ga, saopštio je MUP.

Verica Tucović, zadužena za odnose sa javnošću u Gradskoj upravi u Užicu, izjavila je renije da se incident dogodio oko 12 časova kada su nadležni davali izjave novinarima.

"Za sada nepoznati počinilac upao je u hodnik i nožem povredio novinara Užičke nedelje", rekla je ona.

Tucović je dodala da je odmah pozvana policija.

Prema riječima Danijele Vasiljević iz službe za odnose sa javnošću Zdravstvenog centra u Užicu, Đokić je zadobio teške tjelesne povrede i trenutno je na operaciji.

"Nakon prijema, prvezen je na odeljene intenzivne nege, a potom u operacionu salu. Intervencija je u toku, a u pitanju su teške telesne povrede", rekla je ona Tanjugu, ali nije mogla da precizira koliko uboda je novinar zadobio.

O događaju je odmah obaviješten zamenik višeg javnog tužioca u tom gradu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najooštrije je osudio napad na novinara užičkog nedjeljnika.

Stefanović je poručio da je nasilje nad novinarima nedopustivo i da će se Ministarstvo unutrašnjih poslova zalagati za neometan i bezbjedan rad svakog novinara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )