FOTO: InfoBijeljina

Cilj Demosa na narednim lokalnim izborima jeste da u svakoj lokalnoj zajednici postane parlamentarna stranka, izjavila je večeras zamjenik predsjednika Demosa Spomenka Stevanović.

"U Bijeljini očekujemo mnogo, s obzirom na kvalitet i brojnost članstva", rekla je Stevanovićeva uoči svečanosti na kojoj je Gradski odbor Demosa u Bijeljini podijelio 400 članskih kartica novim članovima stranke.

Stevanovićeva je pozvala ljude u Republici Srpskoj koji nisu stranački angažovani da uđu u politiku, prvenstveno u Demos, da i sami utiču na pozitivne društvene procese.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa u Bijeljini Milan Dakić istakao je da novo članstvo unosi u stranku novu energiju i snagu i da ova politička partija opravdava svoj slogan "Rastemo".

Dakić je rekao da na lokalnim izborima naredne godine u Demosu očekuju dobar rezultat, navodeći da je to za Bijeljinu minimalno četiri odbornika.

Jedan od 400 novih članova Demosa u Bijeljini doktor Ružica Borović rekla je novinarima da je razlog njenog političkog opredjeljenja program ove političke opcije i briga o interesima i potrebama građana.

"Zajedničkim radom možemo ostvariti naše ciljeve i opravdati povjerenje građana", ocijenila je Borovićeva.

Svečano uručenje članskih kartica novim članovima Demosa u Bijeljini održano je u Centru za kulturu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )