FOTO: novosti.rs

Crvena zvezda je juče ostala bez Dejana Davidovca, koji je otišao u CSKA, nešto ranije i bez Ostina Holinsa, lako bi moglo da se desi da Nikola Kalinić skine crveno-bijeli dres, a poslednja vijest u nizu bi žestoko uzdrmala šampiona Jadrana.

Naime, Dejan Radonjić je prva želja Panatinaikosa za mjesto trenera! Pozivajući se na srpske izvore, grčki mediji navode da su pregovori već počeli i da bi trofejni stručnjak ovog ljeta mogao da preuzme "zelene" iz Atine. 

Iako mu je istekao ugovor Radonjić je više puta nakon kraja sezone govorio da je njegova želja da ostane u Crvenoj zvijezdi, ali još nije dogovorio nastavak saradnje sa crveno-bijelima.
 
"Ja ću biti konkretan. Što se tiče mene, želja nije sporna, mislim da je sada najbitnije da sada idemo malo da slavimo, pa ćemo vidjeti u narednim danima šta i kako. Još jedanput da ponovim, moja želja nije sporna", rekao je Dejan Radonjić odmah nakon osvajanja titule šampiona Srbije. 

Osam dana kasnije ipak postaje neizvjesno da li će i dalje trajati drugi mandat najtrofejnijeg trenera u Zvezdinoj istoriji, tokom kojeg je prošle i ove sezone donio po tri trofeja na Mali Kalemegdan.
 
U klupsku vitrinu je ukupno unio 15 pehara, a prvi put je preuzeo Zvezdu 2013. Grci masovno prenose vijest da Radonjić stiže u Atinu, a naredni dani će donijeti potpuni odgovor.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )