FOTO: null

BIJELJINA, Na drugoj aukciji za prodaju pokretne imovine Mesne industrije „Leder“ iz Bijeljine, koja je zakazana za 22. april, na prodaju će biti ponuđene komore za zamrzavanje i rashlađivanje mesa, ledomati i mašine za mljevenje mesa po cijeni od 129.271

Procijenjena vrijednost imovine koja će biti ponuđena na prodaju iznosi 387.815 KM, a s obzirom na to da na prvoj aukciji nije bilo zainteresovanih kupaca, ta imovina će na drugom ročištu biti ponuđena za trećinu procijenjenog iznosa.

Na prvom ročištu na prodaju su bile ponuđene četiri komore za rashlađivanje mesa, dvije komore za duboko zamrzavanje sa kompresorom, agregat za proizvodnju električne energije i više mašina za preradu mesa i mesnih prerađevina.

Aukcija se organizuje u izvršnom postupku u cilju naplate dijela potraživanja preduzeća „Heta“ koje je tražilac izvršenja, a čija ukupna potraživanja od „Ledera“ iznose 1.395.501 KM.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )