FOTO: InfoBijeljina.com

Čim dobijemo zvanične rezultete Centralne izborne komisije, ima da zasučemo rukave i da radimo za interes svih građana, potvrdio je ovo novi gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

On je dodao da su izbori zavrešni i zahvalio se svim građanima koji su izašli na izbore i koji su ga podržali.

- Kako sam se ranije ponašao, tako ću se ponašati i u buduće. Biću gradonačelnik svih građana i neću praviti nikakve podjele. To je koncept od kojeg nećemo odstupiti – poručio je Petrović.

Kaže da je ovo vrijeme kada je potrebno raditi za svakog pojedinca i voditi računa o svim građanima, od mališana do penzionera.

- Čestitam svim izbornim odbornicima, koji su dobili podršku od naroda. Ja ću svima ispružiti ruku i u tom duhu ću nastupati, otvorenom saradnjom ići u smjeru dogovora koji će služiti da se gradi za bolji život i napredak svakog našeg građana – rekao je Petrović. 

Dodao je da se neće baviti prepucavanjem, a ko se bude bavio sa tim narod će to procijeniti i kazniti na sledećim izborima. 

- Ja sam se kandidovao za narod i pobijedio je narod Bijeljine.Čistog obraza i ja i moja koalicija smo išli kroz kampanju i okupila nas je ideja o boljoj budućnosti Bijeljine. Jedno od mojih predizbornih obećanja je bilo ispijanje prijateljske kafe sa protivkandidatima. To sam uradio, a sa namjerom da iskažemo da nema mejsta za tenzije i podijele, jer nas to vraća unazad, a mi želimo da idemo čvrsto naprijed – rekao je Petrović.

Kada su u pitanju koaliciji, i da li bi SDS mogao ući u saradnju sa SNSD, Petrović je ovaj put izbjegao odgovor i rekao da će čekati zvanične rezultate. Poručio je i da je spreman raditi sa svima.

Poručio je da je ovo pobjeda naroda, a ne pobjeda Petrovića, nakon čega se čuo glasan aplauz njegovih stranačkih kolega.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )