FOTO: srpskainfo.com

Instagram je svojim korisnicima spremio mnogo noviteta. Nove opcija za Stori, kao i na novi Instagram Rils korisnicima treba da ponude kvalitetnu alternativu za TikTok.

Instagram Rils nudi mogućnost kreiranja kratkih snimaka, u trajanju od 15 sekundi, funkciju remiksovanja video zapisa i brojne alate za editovnje, kao što su brojne tranzicije, vremenski podešeni titlovi i slično.

Korisnici će uskoro dobiti i novu opciju pri kreiranju videa – Audio Miks, sličnu  jednoj od TikTok opcija. Ona će im omogućiti da dodaju glasovnu sinhronizaciju na snimljeni video.

Rils će biti moguće i preporučiti drugima, pa će tako moći da pojavljuju i u Eksplor tabu, namjenjenom za najviralnije snimke u tom trenutku.

Kada je Instagram Stori u pitnaju, nova je opcija koja korisnicima omogućava da kameru telefona aktiviraju iz same aplikacije, što će omogućiti da snimljene fotografije budu mnogo bolje prilagođene objavljivanju na toj platformi, prenosi Telegraf.

Još jedan interesantan i koristan novitet je i mogućnost da se povrate fotografije i snimci iz Stori objava koje su već obrisane. Ti fajlovi mogu biti vraćeni maksimalno 30 dana do konačnog brisanja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )